Arverezo Haz Zrt.
Árverési infovonal:
+36 20 59 68 555

Elérhetőségünk:

Székhely: 1112 Budapest, Irhás árok 34/C.
Tel: + 36 20 59 68 555
Email: info@arverezohaz.hu
Tevékenységünk Értékeink
  • Célirányosan fejlesztett IT háttér, amelyet az árverések bonyolítása mellett nagy tömegű követelések adatainak, dokumentációinak, levelezéseinek nyilvántartására fejlesztettek és ezáltal a folyamatok hatékonyságát és a megbízóink felé történő reportolást segíti elő. Különálló saját nagyteljesítményű szerverünk az adatbiztonság maximális szem előtt tartásával jelszóval bárhonnan hozzáférhető.
  • Szakértelem: a tulajdonosok és a vezetőség évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek a banki szektorban; minden munkatársunk jelentős pénzügyi, jogi, ingatlan-nyilvántartási és irodai háttérrel rendelkező szakember.
  • Széleskörű üzleti megoldás: a magyar piacon egyedülálló módon struktúrált és komplex megoldást biztosítunk megbízóink számára: feltárjuk a jogi kockázatokat, pénzügyi tanácsadási tevékenységet végzünk és adott ügyletre szabott, egyedi, lehetőleg hosszú távú megoldást kínálunk egy jó üzleti lehetőség kiaknázása vagy akár problémamegoldás során.
  • Transzparencia és profiltisztaság: Az Árverező Ház Zrt. kizárólag árverésszervezést és kapcsolódó kiegészítő tevékenységeket végez. Az üzleti tisztességet, átlátható működést minden partnerével szemben (vagyontárgyak tulajdonosai, követelés eladók, adósok, más üzleti partnerek) kiemelten fontosnak tartja. A tulajdonosok és a vezetőség mindvégig transzparens és prudens módon vezette és vezeti üzleti vállalkozásait.
  • Bevezetett márkanév és piaci pozíció: a cég neve közismert a végrehajtási piacon, az MNB árverési statisztikája szerint kb. 25%-os piaci részesedéssel rendelkezik (az árverési moratóriumot megelőző időszaki felmerésre alapozva).